Coneix-nos

Centre Freestyle & Jumping

El 360ºeXtrem és un espai dedicat a l'esport i a l'oci, per a totes les edats, gustos i nivells. Un espai per venir a passar una bona estona amb els amics, germans i cosins, companys de classe... Un espai per venir a utilitzar les instal·lacions de forma lliure fent allò que més t'agrada, aprendre amb un monitor nostre, celebrar el teu aniversari, entrenar amb el teu club,...

Zones per accedir

 • Kids corner

  Un espai adaptat als més menuts de casa (0-3 anys). En aquest, s'interactua pares-fills realitzant jocs d'encaixos, gatejant o caminant per rampes, escalant,...

 • Zona Freestyle

  Una zona pels amants de l'adrenalina: terra de gimnàstica, llits elàstics, foam pits, rampes de fusta (skate, rollers, bmx...) i rampa de snowflex (esquís i taula snowboard) amb caiguda a foam.

 • Jumping

  Una zona pels amants dels llits elàstics. Hi trobaràs llits elàstics per saltar, per a realitzar una esmaixada realitzant una cabriola abans i un espai de llits elàstics per jugar al joc de mata-mata o al dodge attack creant dos equips.

 • Bowl

  Una zona pels amants del skate, rollers, bmx o scooter. Un bowl per gaudir fent els millors trucs

Què s'hi pot fer?

Accès lliure

Gaudeix de les instal·lacions que t'ofereix el 360ºeXtrem sol, amb amics o família. Escull la zona que més t'agrada, compra el tiquet a la recepció i a gaudir durant aquella estona (reserva el teu torn).

Classe amb monitor

Aprèn o millora algun truc o un esport amb un dels nostres monitors qualificats. Tens l'opció de realitzar una classe individual o bé, amb grup. Important reservar amb antelació.

Celebra l'aniversari

Celebra el teu aniversari amb tots els teus amics saltant i berenant al 360ºeXtrem. Consulta'ns els nostres packs.

Activitats extraescolars

Aactivitats al sortir de l'escola: Baby gym (3 a 5 anys), Multiesport (5 a 7 anys), Freestyle (a partir de 7 anys): circuits de pscicomotricitat, gimnàstica, llit elàstic, skate, rollers, parkour, jumping... són les nostres activitats. A més, disposaràs d'avantatges. Inscripcions obertes!

Camps d'estiu

Camps setmanals, de dilluns a divendres, durant les tardes de juliol per fer esport i nous amics. Camp Multiesport (llit elàstic, acrobàcies, parkour, skate, ...), Inscripcions i més info a: esport@360extrem.com

Vine amb el teu club, escola, empresa

Sessions d'entrenament, preparació de temporada, de diversió per passar-ho bé, sessions específiques de preparació física o circuits, team bulding, gimcanes,... per venir amb el club, amb la classe, empresa o grups grans.

Horaris

Horaris (setembre a juny):

Dilluns tancat

Dimarts a divendres de 17h a 20:30h

Caps de setmana de 15:30h a 20:30h

Horaris estiu (juliol) (agost tancat):

Dilluns a divendres de 16h a 20:30h

Dissabte i diumenge Tancat

Horaris especials:

14 març - La Constitució- TANCAT

1 maig - Dia del treballador - TANCAT

Reserva el teu torn
al telèfon (+376) 828 566 o bé, al e-mail: info@360extrem.com